Osallistu laaketutkimukseen – CRST

Rekisteröidy vapaaehtoiseksi lääketutkimukseen

Haluatko osallistua lääketutkimukseen? Sivuillamme voit ilmoittautua mukaan käynnissä oleviin tutkimuksiimme tai rekisteröityä vapaaehtoiseksi, jolloin otamme sinuun yhteyttä myöhemmin mahdollisesti sopivan tutkimuksen alkaessa.

Kaikki lääkkeet pitää tutkia ihmisillä ennen kuin ne voivat saada myyntiluvan ja päästä potilaiden käyttöön. Kliinisten lääketutkimusten avulla on mahdollista saada yhä parempia, turvallisempia ja tehokkaampia lääkkeitä sairauksien hoitoon. Tutkimushenkilönä voit osallistua tulevaisuuden lääkehoitojen kehittämiseen.

Aloitamme jatkuvasti Turussa ja Helsingissä useita uusia tutkimuksia, joihin haemme vapaaehtoisia osallistujia. Kun rekisteröidyt sivuillamme, saat ajankohtaista tietoa tulevista tutkimuksista ja voit halutessasi ilmoittautua niihin osallistujaksi.

Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tarkemmin tutkimuksesta. Tavallisesti tutkimukseen sisältyy alkutarkastus, jossa osallistujaehdokkaan soveltuvuus arvioidaan, 1–3 yhden tai useamman päivän kestävää käyntiä tutkimuskeskuksessa sekä tutkimuksen päättävä lopputarkastus. Terveille koehenkilöille maksetaan tutkimuskohtainen osallistumiskorvaus. Lisäksi korvataan matkakulut ja mahdollinen ansionmenetys tai maksetaan tutkimuksen keston mukainen päiväraha. Tutkimuspäivinä osallistujille tarjotaan ateriat tutkimuskeskuksessa

Tutkimuskäynneillä tutkittaville annostellaan tutkittavaa lääkevalmistetta tai mahdollisesti käytettävää vertailuvalmistetta ja he jäävät tutkimuskeskukseen seurantaan ennalta määritellyksi ajaksi. Seurannan aikana osallistujien vointia seurataan tarkasti ja heistä kerätään esimerkiksi veri- ja virtsanäytteitä, mitataan verenpainetta ja kehon lämpötilaa sekä seurataan sydämen sykettä ja sähköistä toimintaa.

Tutkimuskeskuksessa ollessaan osallistujat voivat esimerkiksi opiskella, työskennellä omalla kannettavalla tietokoneellaan tai katsoa TV:tä.

Tälle sivulle rekisteröimiäsi tietoja käytetään ainoastaan uusista tutkimuksista tiedottamiseen, eikä rekisteröityminen sido sinua mihinkään. Tietojasi säilytetään noin kahden vuoden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja paina "Lähetä"-painiketta

  Lomake

  Etunimi*

  Sukunimi*

  Syntymävuosi*

  Sähköposti

  Puhelin

  Sukupuoli

  Ensisijainen tutkimuskeskus*

  Lisätietoja

  Missä näit tutkimusilmoituksemme?
  FacebookInstagramVerkkomainosPainettu mainosTapahtumaYstävä tai tuttavaMuu

  Teihin otetaan yhteyttä tutkimuksen merkeissä mahdollisimman pian. Yhteystietonne lähetetään tutkimuskeskukseen sähköpostitse, eikä niitä tallenneta palvelimelle. Yhteydenotto on luottamuksellinen eikä sido mihinkään.

  * Pakolliset kentät

  Keliakia: lääketutkimus 18–80-vuotiaille osallistujille (C735)

  Keliakian lääketutkimus 18–80-vuotiaille osallistujille (C735) Sairastatko keliakiaa? Haemme osallistujia kliiniseen…

  Alzheimerin tauti: rokotetutkimus 50-83–vuotiaille osallistujille (C564)

  Alzheimerin tauti: rokotetutkimus 50–83-vuotiaille osallistujille (C564) Osallistujien rekrytointi tähän tutkimukseen…

  CRST:n ja muistiyhdistysten järjestämä yleisöluento muistisairauksista ja lääketutkimuksista kiinnosti kuulijoita Salossa
  Muistiluento keräsi yleisöä Salossa

  Yhteistyönä järjestetyssä yleisötilaisuudessa Salossa ennätysmäärä kuulijoita CRST Oy on tehnyt…

  CRST ja PET -keskus yhteistyö

  CRST:n ja Turun PET -keskuksen yhteistyö luo uusia mahdollisuuksia CRST…

  Lihavuuden lääkehoidossa kohti mullistusta

  Lihavuuden hoidon asiantuntija, ylilääkäri André Heikius kertoo lihavuuden hoidossa nykyisin…

  Keliakia: lääketutkimus 18 – 70-vuotiaille osallistujille (C746)

  Keliakian lääketutkimus 18-70 –vuotiaille osallistujille (C746) Haemme osallistujia Turussa ja…